Cursusoverzicht

Gehoorontwikkeling 

Gehoorontwikkeling is een vak dat gedurende 3 jaar gegeven wordt. Na ieder semester volgt een afsluiting. Het materiaal is zo geordend dat het ruwweg de eerste 4 semesters van de cursus volgt.

| Lees verder
Algemene muziekleer 

Algemene muziekleer is een vak dat in het eerste jaar van de Bachelor wordt gevolgd. De cursus is verdeeld in 4 blokken. Van ieder blok zal een aantal opdrachttypen in het MusicWeb te maken zijn, in aanvulling op de opdrachten die in de lessen aan de orde komen. Bij de opdrachten kan worden verwezen naar tekst uit de reader.

 

| Lees verder
Historische Ontwikkeling Jazz Piano  The recordings on this page belong to the course "Historical Development Piano Jazz" | Lees verder
Nieuw Materiaal

Op dit moment is een groot aantal docenten van de theorie afdeling van het Koninklijk Conservatorium nieuw materiaal voor Music-Web aan het maken. Kom regelmatig kijken en blijf op de hoogte!

2012-20123

Het materiaal voor (klassieke) gehoortontwikkeling is nu gebundeld binnen één menu onderdeel. Er zijn vier verschillende niveau's, A t/m D, welke grofweg overeenkomen met de vier semesters van de eerste twee jaren.

Feedback

Wij staan open voor alle feedback van gebruikers. aarzel niet en schrijf een email naar k.dejong@koncon.nl